Forbregd Lein

Endelig er vi i gang med fiber oppgradering i Forbregd lein. Her kan du lese mer om fremdrift, og få informasjon om hva som skjer.

Informasjon

16.10.2023

Vi er godt i gang med omkoblinger.
Vi er snar ferdig med å koble om alle kunder i del 1, dvs omårdet Fagerlibakken, Lerkevegen, Ringlevegen, Rugdevegen & Hallemsåsen.

Snart er vi i gang med omkoblinger i del 2.( I området Måkevegen, Sisikvegen, Tiurvegen, Gjeilvolden).

-VKTV-

30.03.2023

Våren nærmer, og vi starter snart opp for fullt i Forbregd Lein.
Vi  har svært mange bestillinger fra området og det er kjempebra.
Har du ikke bestilt enda, anbefaler vi at du gjør det så snart som mulig, slik at du slipper eventuelt en etableringskostnad.
I Verdal har vi nå koblet opp over 1000 av våre kunder til Altibox, og vi gleder oss skikkelig til å begynne i Forbregd lein.
-VKTV-

 

14.02.2023

Vinteren kom brått på, som vanlig, og graving ble stanset i Desember 2022.
Vi har kommet veldig godt i gang, og gleder oss til fortsettelsen.
Så snart det er mulig , går vi i gang med graving igjen.
Før oppstart vil vi sende ut et nytt informasjonsbrev til alle beboere i området.
-VKTV-

 

Endelig!

Nå er ny FIBER NODE for området Forbregd Lein klargjort. Vi har jobbet en tid med å få dette klart, og nå kan vi endelig
begynne å tilby Fiber og Altibox inn til alle boliger i Forbregd Lein.

Som varslet tidligere, går vi nå i gang med oppgradering til fiber. I høst starter vi graving i Forbregd Lein, og du har mulighet til å få en helt egen fiberkabel inn til husveggen.
På denne siden skal vi holde dere oppdatert på fremdrift, og på best mulig måte informere om hva som skjer.

Du vil nå få tilbud om Altibox Fiberbredbånd og Altibox TV via Verdal Kabel TV.

Hva må du som kunde gjøre?
Alt du trenger å gjøre er å bestille konvertering til fiber. Gå inn på linken «Skjema» nederst på denne siden for å bestille.
Trykk HER for  å lese mer om dine nye valg muligheter på hastighet og TV.

Hva gjør Verdal Kabel TV
Vi ordner alt med graving av ny fiberkabel, og montering av ny fibersentral hjemme hos deg. Har du TV fra oss i dag, vil vi også montere en ny TV dekoder hjemme hos deg.
Alt dette er selvfølgelig uten kostnad.

Bestillings prosessen er i gang. Vi ønsker din bestilling før vi graver ny fiber kabel inn til husveggen din. Om du bestiller via våre nettsider, vil du motta en ordrebekreftelse via e-post. Omkobling skjer fortløpende etter hvert som det graves. Vårt mål er at hele feltet er koblet om til fiber før høsten 2023.

Vi har i dag over 50 husstander i Forbregd Lein som er tilkoblet via Fiber. Til disse husstanden trenger vi ikke å grave ny fiber, men vi må hjem til hver enkelt å bytte fibersentral som er montert i hjemmet.

NB: Alle kunder i området må konverteres. Nåværende TV signal (fra Telenor),vil opphøre når hele området er oppgradert.

Veien videre.
Etter at vi har fått bekreftelse på din bestilling, vil du når signal er klart, bli oppringt av montør for å avtale tidspunkt for montering hjemme hos deg.
Når vi er ferdig med gravingen og etablert en ny fiberlinje til deg, vil signalet du har i dag forsvinne. Du vil da ikke lenger kunne bruke dagens dekodere eller modem.

Nå skal alle våre kunder få fiber!

Hva betyr dette for våre kunder i Forbregd Lein?

Alle må ta et valg

Alle kunder i området må konverteres til Fiber. Nåværende TV signal (fraTelenor), vil opphøre når hele området er konvertert.

Vi tar kontakt

Verdal Kabel TV tar kontakt med alle kunder i området, enten via brev eller telefon.

Etter graving

Etter graving og når signal er på plass, vil alle kunder få tilbud om Altibox Fiberbredbånd og Altibox TV via Verdal Kabel TV.

Montering

Etter at vi har fått bekreftelse på din bestilling, vil du når signal er klart, bli oppringt av en montør for å avtale tid for montering hjemme hos deg.