VERDAL KABEL-TV

30 ÅR MED KABEL-TV

Vi var tidlig ut med digital TV, og har nå 30 års erfaring innen kabel-TV bak oss. I dag har vi et samarbeid med Telenor, som tilbyr den største og mest innholdsrike digitale grunnpakken, med mulighet for opp til 180 digitale kanaler. 

KONKURRANSEDYKTIG
OG NYTENKENDE

Verdal Kabel TV har i den siste tiden klart å fulgt den rivende utviklingen som har vært innen bransjen, og var blant de første som kunne levere internettsignal i vårt område

Vi har alltid hatt fokus på og jobbet målrettet imot å hele tiden ha den beste teknologien, for å kunne levere de beste tjenestene til våre kunder. Nå med fiber i alle stamføringer, og med over 5000 kunder tilkoblet vårt nett, går vi sammen inn fremtiden og alt det den nye teknologien kan gi oss av glede.

I tillegg har vi oppgradert vårt bredbånd til den nye teknologien til Eurodicsis 3.1, vi har oppgradert våre hastigheter og er godt i gang med overgangen fra coax til fiber. Dette gjør at vi godt forberedt for de behovene og standardene som er nødvendig i fremtiden.

fibervktv

VÅR TEKNOLOGI

Vi leverer i dag TV og Bredbånd via to forskjellige fiberteknologier.

Felles for disse to er at vi alltid legger vårt nett i en infrastruktur bestående av et rør- og kumme-system. Det vil si at du som kunde er sikret et framtidsrettet bredbåndnett som er enkelt å vedlikeholde og oppgradere.

HFC Nett (Hybrid Fiber Coax)
Den ene typen fibernett er et HFC nett (Hybrid Fiber Coax). Dette er et høyteknologisk kommunikasjonsnettnett hvor fiberkabler benyttes i hovednettet ,mens koakskablene danner aksessnettene som går ut til hver husstand.Nett som er bygget på denne måten leverer svært høy kapasitet og kvalitet, og på grunn av den høye kapasiteten kan mange TV kanaler overføres i både analogt,digitalt og i HD format, samt at vi kan levere IP Telefoni og høyhastighets BREDBÅND, alt i en kabel!

FTTH
Den andre typen fibernett som vi bygger ut er FTTH nett (fiber to the home). Dette er et nett hvor vi trekker fiberkabelen helt inn i boligen hvor fiberen blir terminert i en fiberhussentral. Hussentralen inneholder fire LAN-porter for TV, IP-TV og internett, to telefonutganger og en TV-utgang for eksisterende TV-nett (coax) i ditt hus.

Litt om vår fibertrasé:

Verdal Kabel TV har fiber fra Industriområdet på Ørin, som går via sentrum og videre oppover mot Stiklestad. Videre går vår fibergate opp til Blommen, over til Leirådal og opp til Vuku. Fra Vuku går vår fibertrasee over elven og over til Gropa og Garnes. Fra Garnes går fiberen til Ness og Lysthaugen. Fra Lysthaugen skal fibergaten gå ned til sentrum igjen, og vi får da en komplett fiber ring.
Dette betyr at vi får en redudant linje, noe som betyr at hvis det skulle bli ett brudd på fiber ringen en plass, så vil signalene snu og gå tilbake samme vei, og alle vil likevel ha signal.

skapogfiber
BEST PÅ SERVICE
TIMER I UKA
OVER
FORNØYDE KUNDER
OVER
ÅRS ERFARING

Ønsker du å bli kunde?

Med TV og bredbånd fra Verdal Kabel TV er du sikret den beste brukeropplevelsen. Grunnpakke med stor valgfrihet og bredbånd via vårt fibernett gir deg de beste brukeropplevelsene. Vi er din lokale leverandør, og vi er Best på service.