OM VKTV

Verdal Kabel TV har i over 30 år drevet med Kabel TV.

Verdal Kabel TV har i de siste 10 årene klart å fulgt den rivende utviklingen som har vært innen bransjen. Vi var tidlig ut med Digital TV, og var blant de første som kunne levere internett signal i vårt området.
Vi har alltid hatt fokus på og jobbet målrettet imot å hele tiden ha den beste teknologien, for å kunne levere de beste tjenestene til våre kunder.
Vi har i samarbeid med Canal Digital den største og mest innholdrike digitale grunnpakken, med mulighet for opp til 180 digitale kanaler..
I tilegg har vi oppgradert vårt Bredbånd og med den nye teknologien til Eurodicsis 3.1 er vi godt forberedt for de bredbåndshastigheter som er nødvendig i fremtiden.

Nå med fiber i alle stamføringer , og med over 4000 kunder tilkoblet vårt nett, går vi sammen inn fremtiden og alt det den nye teknologien kan gi oss av glede.

Jernbanegata 10, 7650 Verdal

Mandag - Fredag 8.30 - 15.00

Vår teknologi

Verdal Kabel TV AS var tidlig ute med fiber teknologi.
Vi har i mange år gravd ned fiber i våre hovedtrasseer.

Vi leverer i dag TV og Bredbånd via 2 forskjellige Fiberteknologier.

Felles for disse to er at vi alltid legger vårt nett i en infrastruktur bestående av et rør- og kumme-system. Det vil si at du som kunde er sikret et framtidsrettet bredbåndnett som er enkelt å vedlikeholde og oppgradere.

Dekningsområde

Vi leverer bredbånd via fiber i nesten hele Verdal.
Trykk på kartet og du vil få muligheten til å zoome og se vårt deknings område.
Hvis du lurer på om vi leverer Kabel TV til ditt området, ta gjerne kontakt på telefon 740 76940.

HFC Nett (Hybrid Fiber Coax)
Den ene typen fibernett er et HFC nett (Hybrid Fiber Coax). Dette er et høyteknologisk kommunikasjonsnettnett hvor fiberkabler benyttes i hovednettet ,mens koakskablene danner aksessnettene som går ut til hver husstand.Nett som er bygget på denne måten leverer svært høy kapasitet og kvalitet, og på grunn av den høye kapasiteten kan mange TV kanaler overføres i både analogt,digitalt og i HD format, samt at vi kan levere IP Telefoni og høyhastighets BREDBÅND, alt i en kabel!

FTTH
Den andre typen fibernett som vi bygger ut er FTTH nett (fiber to the home). Dette er et nett hvor vi trekker fiberkabelen helt inn i boligen hvor fiberen blir terminert i en fiberhussentral. Hussentralen inneholder fire Lan porter for TV, IP-TVog internett, to telefonutganger og en TV-utgang for eksisterende TV-nett (coax) i ditt hus.

Litt om vår fibertrasse:

Verdal Kabel TV AS har fiber fra Industriområdet på Ørin, som går via sentrum og videre oppover mot Stiklestad. Videre går vår fibergate opp til Blommen, over til Leirådal og opp til Vuku. Fra Vuku går vår fibertrasee over elven og over til Gropa og Garnes. Fra Garnes går fiberen til Ness og Lysthaugen. Fra Lysthaugen skal fibergaten gå ned til sentrum igjen, og vi får da en komplett fiber ring.
Dette betyr at vi får en redudant linje, noe som betyr at hvis det skulle bli ett brudd på fiber ringen en plass, så vil signalene snu og gå tilbake samme vei, og alle vil likevell ha signal.

Verdal Kabel TV er opptatt av å støtte opp om idretts og kulturtilbud i lokal miljøet i Verdal. Vi ønsker å gi tilbake ved å sponse barn og unge sine aktivitets tilbud i området.

Verdal IL Fotball
Verdal IL Fotball
Stiklestad IL
Stiklestad IL
Vinne Skilag
Vinne Skilag
Vinne Oppvekst
Vinne Oppvekst
Verdal Jeger og Fiskeforening
Verdal Jeger og Fiskeforening
Vuku IL
Vuku IL
Verdal IL Handball
Verdal IL Handball