BREDBÅND

FREMTIDENS BREDBÅND
- STOR VALGFRIHET

Jo raskere bredbånd du har, jo mer kan du gjøre på nettet. Flere brukere på samtidig, dersom du spiller, laster ned, streamer eller handler på nett, har vi hastighetene og kapasiteten som lar deg gjøre alle disse tingene samtidig. - velg den løsningen som passer best for deg.

Verdal Kabel TV har løsningen som dekker hele familiens behov.

VÅRE HASTIGHETER

KUNDENS VALGFRIHET ER VIKTIG FOR OSS

Vi ønsker at våre kunder skal ha det de trenger, for kun det beste er godt nok. Hva er best for kunden? Jo det vet kunden best selv.

Våre hastigheter dekker alle husstander sine behov, enten du bor alene eller er en stor familie der hver og en både streamer, spiller og bruker mye kapasitet. Derfor er det enklere å velge akkurat den hastigheten som passer deg best.

HAR DU UTDATERT NETTVERKSUTSTYR?

Nettverksstandarden er stadig under utvikling. Teknologien krever mer kapasitet og routere og andre trådløse enheter går raskt ut på dato. Med dette anbefales det å bytte ut de trådløse enhetene etter 3-5 år.

PC-Hjelpen har laget en guide som forteller deg om hva som støtter nye og høyere hastigheter og hvordan man kan finne ut om man har riktig utstyr.

tp-link-deco-m5-283-pack-29-500x500

WIFI PLUSS

Vi tilbyr nå tjenesten WIFI PLUSS som er et skreddersydd WIFI-tilbud til våre kunder. Har du en liten leilighet eller et stort hus på flere plan har vi løsningen for deg, og du trenger ikke å gjøre noe. Med WIFI PLUSS og TP-Link Deco får du den aller beste internett-opplevelsen for hjem og små bedrifter, med full dekning og support.

Velger du å øke til hastigheten Bredbånd 200 eller Bredbånd 400 får du gratis etablering på inntil to WiFi Pluss enheter.

Speedtest

Her kan du sjekke hvor stor kapasitet du har på internettet ditt.

Trådløst

Her kan du lese om våre beste nettverksprodukter og tips til hvordan du kan forbedre nettet ditt.

Øk hastighet

Ønsker du å øke hastigheten din kan du fylle inn vårt skjema.

Ønsker du å bli kunde?

Med TV og bredbånd fra Verdal Kabel TV er du sikret den beste brukeropplevelsen. Grunnpakke med stor valgfrihet og bredbånd via vårt fibernett gir deg de beste brukeropplevelsene. Vi er din lokale leverandør, og vi er Best på service.