DIGITAL TV

TWEvktv

HVORFOR VELGE VERDAL KABEL TV?

Vi har Norges største TV-pakke med valgfrie kanaler. Med T-We kan du se TV hvor og når du vil på TV, mobil, nettbrett og PC/MAC.
Med TV og Bredbånd fra Verdal Kabel TV er du sikret den beste brukeropplevelsen for hele familien.

SE TV PÅ HVILKEN SOM HELST SKJERM

T-WE BOKS

Med T-We Box får du inntil tre samtidige opptak og tilgang til populære strømmetjenester, TV-arkiv og filmleie. Boksen gir deg tilgang til hele T-We universet samlet på ett sted.

Kampanjepris 2990,- ( ordinært 3490,-)

25,-/mnd for programkort og frakt kr. 149,- tilkommer.

KORTLESER I TV-EN

idtv

IDTV

IDTV betyr at man ikke har TV-boks, men har kortleser rett i TV-en.
Vil du ha IDTV med kort rett i TV-en, må du ha en modell som har denne funksjonen. De aller fleste store produsentene har TV-modeller som er godkjent for IDTV.

FLERE MULIGHETER

Andre muligheter for t-we

Apple TV og Chromecast

Last ned T-We appen på Apple TV 4 eller Chromecast. Har du eldre Apple TV, kan du også bruke Airplay til å vise T-We innholdet på TV-en

KANALPAKKER

GRUNNPAKKEN

TV-pakke med valgfrie kanaler

Vi har valgt ut de 40 mest populære TV-kanalene som alle får. I tillegg får du 15 valgfrie kanaler som du kan endre kostnadsfritt når du vil.

Se alle kanalene >

EKSTRA KANALPAKKER

Få mer sport, film og underholdning! Kanalpakkene får du på alle TV-ene i huset med dekoder eller kortleser. Viasat og C More får du også på nettbrett og mobil.

Se kanalpakker >

Ønsker du å bli kunde?

Med TV og bredbånd fra Verdal Kabel TV er du sikret den beste brukeropplevelsen. Grunnpakke med stor valgfrihet og bredbånd via vårt fibernett gir deg de beste brukeropplevelsene. Vi er din lokale leverandør, og vi er Best på service.