Garantert bedre dekning

Verdal Kabel-TV tilbyr nå tjenesten WIFI PLUSS som er et skreddersydd WIFI-tilbud til våre kunder. Har du en liten leilighet eller et stort hus på flere plan har vi løsningen for deg, og du trenger ikke å gjøre noe.

Med WIFI PLUSS og -Deco, får du den aller beste internett-opplevelsen for hjem og små bedrifter, med full dekning og support.

tp_link_deco_m5_3_pack_deco_m5_whole_home_wi_fi_1326470

Hva er Wifi Pluss?

MONTERING OG SUPPORT

Wifi Pluss inkluderer montering, installering og support. Som abonnement av denne tjenesten får du en unik bruker-ID som du bruker for å få direktesupport og som du bruker til den tilhørende appen.

Full dekning

Uansett sted i boligen, uansett dings eller frekvensbånd, har du samme SSID/nettverksnavn og passord. Nettverket sørger for at du alltid er koblet til der du får den beste ytelsen. Dermed kan du bevege deg rundt i boligen uten å merke at smarttelefonen eller laptopen skifter tilgangspunkt.

Egen app

Med appen Deco kan du enkelt ha full kontroll over nettverket ditt. Her kan du se tilgangspunktene dine som et nettverkskart og i tillegg se hvem som er koblet på hvor. På denne appen finner du også nettverksinnstillinger, gjestenettverk og programvarestatus.

Foreldre­kontroll

Med Deco kan du også aktivere foreldrekontroll. Dette gir deg muligheten til å skape gode rammer rundt bruken internettet til de minste

MESH

Flere husstander har én hovedruter/modem som har begrenset rekkevidde og kanskje noen ekstra forsterkere her og der.

Med mesh-nettverk kan man ha tre trådløse enheter plassert der det er behov for dekning, og en av disse er kablet direkte til internett, via router eller et trådløst modem fra oss.

Enhetene plasseres altså på forskjellige steder i hjemmet og snakker med hverandre for å gi deg best mulig WiFi der du oppholder deg i huset.

Hvis du for eksempel flytter deg fra hovedenheten i stua til en annen enhet i kjelleren vil du få signal fra den enheten som gir best dekning.

Med appen Deco for Android og iOS kan du selv styre nettverket ditt.

M5_EU_1.0_05_normal_1524021516175p

Wifi +

Spre litt Wifi-glede i hjemmet og skaff deg Wifi Pluss i dag.

Full dekning i hele huset!
Man kan utvide mesh-nettverket til det uendelige.
For en fast sum i måneden er du garantert rask support!

Kun
99,- pr/ mnd

Etableringspris, 399 pr. /enhet

Velger du å øke til hastigheten Bredbånd 200 eller Bredbånd 400 får du gratis etablering på inntil to WiFi Pluss enheter.

Vilkår

01 Kunden har ikke rett til å gjøre inngrep eller endringer i utstyret eller VKTV sitt bredbåndsnett eller installasjoner forøvrig.

02 Dette omfatter også omprogrammering og andre endringer i utstyrets konfigurasjon.

03 Trådløst modem og Deco-enheter er VKTV sin eiendom, og skal innleveres til VKTV ved eventuelt oppsigelse av avtalen. Returneres komplett og uten skader. Ikke innlevert utstyr etter endt avtale faktureres med 1500 kr.

04 Ingen tjenester levert av VKTV kan videreselges, leies ut eller på annen måte gjøres tilgjengelig for en tredjepart. Dette er uavhengig om dette gjøres mot vederlag eller tilbys gratis.

05 Fakturering og betaling følger til enhver tid VKTV sine gjeldende faktureringsrutiner og betalingsvilkår. Abonnement betales forskuddsvis. Fakturering skjer månedlig ved denne tjenesten.

06 Kunden plikter å melde fra til VKTV om driftsforstyrrelser mangler eller feil på utstyr.

08 Du har 1 års binding og en måneds oppsigelsestid pluss inneværende måned. Bryter du bindingstiden blir det fakturert et bryddgebyr på 1000kr.

09 Stenging av abonnementet skjer automatisk 14 dager etter første purring dersom innbetaling ikke er registrert innen fristen. (satser pr. 1.1.2018, kr 1000,- for internett tjenester).

  • Etableringspris 399,- inkl montering per enhet

Antallet enheter er en skreddersydd anbefaling fra våre montører. Det bør ikke være mer eller mindre enheter enn anbefalt. Har man for få enheter vil ikke signalet være tilstrekkelig. Har man for mange enheter vil ikke enhetene snakke sammen pga. forstyrrelser.

For android kan app lastes ned her.

For iOS kan app lastes ned her.

-tp-linkdeco-ac1300-500x500

Interessert?

Med TV og bredbånd fra Verdal Kabel TV er du sikret den beste brukeropplevelsen. Rettet mot fremtiden tilbyr vi det beste av digital TV og fiberbredbånd.