WIFI PLUSS

NYHET!

Verdal Kabel-TV lanserer nå tjenesten WIFI PLUSS som er et skreddersydd WIFI-tilbud til våre kunder. Har du en liten leilighet eller et stort hus på flere plan har vi løsningen for deg, og du trenger ikke å gjøre noe. Med WIFI PLUSS og AirTies får du den aller beste internett-opplevelsen for hjem og små bedrifter, med full dekning og support.

tekairties

HVA ER WIFI PLUSS?

MONTERING OG SUPPORT

WIFI PLUSS inkluderer montering, installering og support. Som abonnement av denne tjenesten får du en unik bruker-ID som du bruker for å få direktesupport og som du bruker til den tilhørende appen.

FULL DEKNING

Uansett sted i boligen, uansett dings eller frekvensbånd, har du samme SSID/nettverksnavn og passord. Nettverket sørger for at du alltid er koblet til der du får den beste ytelsen. Dermed kan du bevege deg rundt i boligen uten å merke at smarttelefonen eller laptopen skifter tilgangspunkt.

EGEN APP

Med AirTies Wifi kan du enkelt ha full kontroll over nettverket ditt. Her kan du se tilgangspunktene dine som et nettverkskart og i tillegg se hvem som er koblet på hvor. På denne appen finner du også nettverksinnstillinger, gjestenettverk og programvarestatus.

FORELDREKONTROLL

Med AirTies Wifi kan du også aktivere foreldrekontroll. Dette gir deg muligheten til å skape gode rammer rundt bruken internettet til de minste.

MESH-NETTVERK

Flere husstander har én hovedruter/modem som har begrenset rekkevidde og kanskje noen ekstra forsterkere her og der.

Med mesh-nettverk kan man ha tre trådløse enheter plassert der det er behov for dekning, og en av disse er kablet direkte til internett, via router eller et trådløst modem fra oss.

Enhetene plasseres altså på forskjellige steder i hjemmet og snakker med hverandre for å gi deg best mulig WiFi der du oppholder deg i huset.

Hvis du for eksempel flytter deg fra hovedenheten i stua til en annen enhet i kjelleren vil du få signal fra den enheten som gir best dekning.

Med AirTies Wifi for Android og iOS kan du selv styre nettverket ditt.

Boligpakke

PRISER

Tjenesten koster kun 99,- pr. måned, uansett hvor mange bokser du har.

Etableringspris er 399,- per. enhet.

Full dekning i hele huset!

Man kan utvide mesh-nettverket til det uendelige.

For en fast sum i måneden er du garantert rask support!

Velger du å øke til hastigheten Large eller XL får du gratis etablering på inntil to WiFi Pluss enheter.

» Se våre hastigheter her

VILKÅR

image

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Enkel produktbeskrivelse Air 4920

  • Gir full trådløs dekning med automatisk tildeling av beste forbindelse uansett hvor i boligen du befinner deg.
  • Trådløsstandarder: Nyere maskiner og dingser som støtter 802.11n og ac vil ha best ytelse. Eldre utstyr som bruker a, b og g støttes, men vil gi dårligere ytelse.
  • Begge frekvensbånd (2.4GHz og 5GHz) kan brukes samtidig, og det beste tilgjengelige velges automatisk
  • Enkel pålogging: Bruk WPS-knappen eller nettverks-ID og passord, som er likt for alle enhetene dine og kan endres via web.
  • Automatisk oppdatering av fastvare (firmware).
  • Trådløs video: simultankapasitet for 10x HD (der hver video har inntil 20Mb/s)
  • CE-sertifisert og energieffektiv
  • 2 års garanti
  • Størrelse: 100mm (høyde) x 108,4mm (dybde) x 41,5mm (bredde)
airtieslogo