OPPGRADERING AV WI-FI

Bør du oppgradere eller bytte router?

Vi har som en regel at routere som er over 5 år bør byttes. Det er fordi teknologien har utviklet seg voldsomt, og du vil få mer ut av nettet ditt med et ny ruter.

Det er så enkelt som at gamle og utdaterte rutere kan bremse hastigheten på hjemmenettet ditt.

Flere gode grunner til å bytte ruter:

  • Økt sikkerhet. Vi sørger for at nyere rutere alltid er oppdatert med siste sikkerhetsprogramvare.  Husk å ha oppdatert sikkerhetsprogram på pc-en din i tillegg .
  • Mindre påvirket av omgivelsene. En nyere ruter har bedre trådløse egenskaper og er mindre utsatt for støy fra forskjellig utstyr som kan påvirke ytelsen i nettet.
  • Bedre stabilitet. Mange opplever at bredbåndslinjen og hjemmenettet blir bedre når de bytter ruter. Grunnen er at nye rutere har to trådløse nett (2,4 GHz og 5 GHz) og støtter de nye trådløse standardene.
  • Fungerer bedre med nytt utstyr. En ny ruter kommuniserer også bedre med nyere pc-er, mobiler og nettbrett. Med økt kapasitet i ruteren kan dessuten flere enheter være på nett samtidig.

Vår kundeservice kan hjelpe deg:
Vi har teknikere som kjenner de fleste routere godt, og som kan hjelpe deg med å oppdatere til den siste versjonen av Firmware.

Trenger du hjelp til å oppdatere din router, eller ønsker du et tilbud på en ny router tilpasset ditt hjem, fyll ut skjema nedenfor.

tp_link_deco_m5_3_pack_deco_m5_whole_home_wi_fi_1326470

Hva er 8 + 2?