ASUS RT-N66U

Dark Knight 11n N900 Router

 1500,- ferdig oppsatt! Prisen inkluderer oppsett av router hjemme hos deg, slik at vi kan sikre oss at det fungerer som det skal.

ASUS

Utrolig ytelse med utrolig kontroll

ASUS RT-N66U tobånds trådløst-N900 Gigabit-ruter gir deg utrolig ytelse og dekning. Med den nye ASUSWRT UI, kan du raskt konfigurere nettverket ditt, tilpasse brukertilgangen og overvåke signalstyrken. RT-N66U er etterfølgeren til den prisbelønte RT-N56U og øker de trådløse hastightene for både 5 GHz- og 2,4 GHz-overføring med 50% opptil 900 MB/s, noe som gjør den ideell for båndbreddekrevende oppgaver som 3D HD-videostrømming, flerspillerspill, fildeling med USB-harddisk og deling av USB-tilkoblet skriver.

Innebygde Wi-Fi-forsterkere gjør RT-N66U til den perfekte trådløse ruteren for større boliger og bygninger med flere etasjer med en signalrekkevidde som når praktisk talt alle områder. 

AiCloud

AiCloud tilbyr et enhetlig program for iOS- og Android-enheter som gjør RT-AC66U til en personlig skyserver, med enkel tilkobling til Windows PC, Mac, Linux-maskiner, og all USB-lagring. Hver konto kan synkroniseres med andre AiCloud-klienter og offentlige skyprodukter direkte. Alt innholdet ditt, filer og data kan nås, synkroniseres, deles og administreres fra nesten alle slags enheter - fra smarttelefoner til skrivebordsmaskiner – hvor som helst så lenge du er tilkoblet. Tilgjengelig på Google Play og App Store.